Festival ‘t Zwarte Schaap

Ontdek het Festival ’t Zwarte Schaap, voorheen bekend als het Wolfestival, georganiseerd door Schaapskudde Orvelte in samenwerking met Verhalenhuis Brandaan! Op zaterdagavond 6 juli en zondag 7 juli 2024 is de Brink in Orvelte het prachtige decor voor de 12e editie van dit unieke evenement. Verwacht een gevarieerd programma vol theater, muziek en een focus op natuur en schapen.

Zaterdagavond

Op zaterdagavond trappen we af met een speciaal arrangement voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar: vanaf 17.00 ben je van harte welkom op het festivalterrein. Neem een kleedje of stoeltje en je eigen eten en drinken mee en strijk neer op de Brink van Orvelte. Het programma begint om 17.30 met een muzikale vertelling. Daarna is er ruimte om te genieten van eten en drinken. Bring your own food of maak gebruik van de foodtruck van de schaapsherder. Tijdens het eten begint het kleurrijke, avondvullende optreden van een virtuoze band. De avond eindigt om 22.00 uur. De toegang is gratis, aanmelden kan via de website van de Schaapskudde Orvelte.

Zondag

Op zondag kun je genieten van een dag vol muziek, theater en interessante demonstraties die de pracht van de natuur en de rol van schapen belichten. Neem plaats op de Brink, spreid je kleedje uit en geniet van livemuziek. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de lokale marktkraampjes voor lekkernijen en ambachtelijke producten.

En goed nieuws: Ook zondag is helemaal gratis voor alle bezoekers!

Info

Hier zijn de belangrijke details:

•             Datum: 6 & 7 juli 2024

•             Tijd:

-Zaterdag 6 juli: 17.00 – 22.00 uur (gratis toegang)

-Zondag 7 juli: 11.00 – 16.00 uur (gratis toegang)

•             Locatie: Brink, Orvelte

Kom en ervaar een ontspannen sfeer waar natuur, cultuur en schaap samenkomen, en geniet van een festivalervaring die je niet snel zult vergeten!🎉🐑