Orvelte: van belevingspost naar belevingsdorp

De eerste stap wordt dit jaar gezet. Orvelte wil voor de honderden fietsers van de Drentse Fiets4Daagse niet alleen een belevingspost zijn, maar een compleet belevingsdorp bieden. Levi Vandenberg van restaurant De Drentse Heerlijkheid heeft al meerdere jaren zijn wens uitgesproken om dit te realiseren en voegt dit jaar daad bij het woord.

Samenwerking Drentse Fiets4Daagse

Dankzij de samenwerking met de Drentse Fiets4Daagse wordt er op zaterdag 27 juli, de derde fietsdag, een gezellig festival georganiseerd op de brink van Orvelte voor de fietsers van startplaats Westerbork. Het festival is vrij toegankelijk voor iedereen! Aangezien kinderen tot en met 12 jaar dit jaar ook gratis meefietsen, verwacht Levi veel jonge fietsers die door Orvelte zullen komen.

Foodtrucks en stormbaan

Op de Brink van Orvelte kunnen daarom oud én jong genieten van een tent met diverse foodtrucks, een springkussen en een grote uitdagende stormbaan. Er is livemuziek en met de vrolijke aankleding zal er een gezellige sfeer hangen op dit laatste pauzepunt voor de finish in Westerbork. Bezoekers kunnen proeven van lokale bieren, verse wafels eten, smikkelen van Hollandse poffertjes en natuurlijk genieten van de knapperige friet. Na al die kilometers fietsen zullen de deelnemers zeker zin hebben in iets lekkers.

Belevingsdorp

Levi hoopt dat Orvelte in de toekomst hét belevingsdorp van de Fiets4Daagse wordt, waar alle fietsers tijdens hun welverdiende pauze kunnen genieten van de gezelligheid, warme hartelijkheid en de prachtige omgeving. Samen wil hij met inwoners en ondernemers van Orvelte ervoor zorgen dat dit jaar de eerste stap in die richting wordt gezet en dat de Drentse Fiets4Daagse een jaarlijks hoogtepunt blijft voor het mooie dorp.

Vrijwilligers altijd welkom

Levi is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om dit evenement tot een succes te maken. Wil jij bijdragen aan de organisatie en de gezelligheid van het festival? Meld je dan aan bij Levi Vandenberg via 0614513094. Samen maken we van dit jaar een prachtig begin voor een jaarlijks terugkerend feest!