2025: Nieuwe opzet voor ‘Kerstdorp Orvelte’

Wat zou het toch heerlijk zijn om Orvelte om te toveren tot een prachtig kerstdorp! Een wens die al meerdere malen uitgesproken is door meerdere betrokkenen van Orvelte. Ons charmante dorp leent zich perfect voor een sfeervol kerstdecor, compleet met een gezellige markt, twinkelende lampjes en misschien zelfs een levende kerststal. Deze mooie ideeën worden op dit moment besproken en na de zomer gaan we met elkaar aan de slag om ze verder uit te werken.

Onze droom is om, samen met ondernemers, bewoners en culturele instellingen, Orvelte in de kerst van 2025 te transformeren tot hét kerstdorp van Drenthe. Dit vereist echter een zorgvuldige voorbereiding: we moeten goed nadenken over de bezoekersstroom, het parkeren en zorgen voor een financieel gezond plan.

Daarom hebben we besloten om dit jaar geen kerst evenement in Orvelte te organiseren. Hoewel het jammer is, geloven we dat een degelijke voorbereiding de sleutel is tot een geweldig evenement in de toekomst.

We doen een warme oproep aan iedereen die enthousiast is over het idee van ‘Kerstdorp 2025’ en graag mee wil denken en helpen. We zijn ook op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan het realiseren van dit feestelijke project.

Wil jij ons helpen om Orvelte stralend en gezellig te maken voor de feestdagen? Meld je dan aan via info@cooperatief-orvelte.nl. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Orvelte een onvergetelijke kerstervaring wordt in 2025!